Tel.: 010 - 437 8716 
Email: info@aannemersbedrijfouwerkerk.nl

Woningaanpassingen

Woningaanpassingen

Door aanpassingen aan te brengen in een woning maakt het voor mensen met een chronische ziekte of met een lichamelijk beperking mogelijk om thuis goed te kunnen blijven functioneren. Ook mensen die door ouderdom lichamelijk minder mobiel worden kunnen met enige aanpassingen nog veilig thuis blijven wonen. Wie wil dat niet? Zelfs de politiek is hier de laatste jaren veel mee bezig.

Woningaanpassingen is een specialistisch vakgebied. Omdat ieder mens uniek is, is iedere beperking vanzelfsprekend ook uniek en dat vraagt om maatwerk. Voor ons is het een uitdaging om samen met u de woning zo aan te passen dat deze aan uw behoeften voldoet en ook bouwtechnisch verantwoord en veilig blijft.

Soms kan met een aanpassing als een toiletzitting met douche/föhn functie worden volstaan, maar soms moeten er ook grotere verbouwingen plaatsvinden. Zoals het ombouwen van een aangrenzende garage tot woonzorgunit of het plaatsen van een geheel nieuwe woonzorgunit aan het huis. Ook moeten er soms drempels en overgangen worden geplaatst om de mobiliteit te optimaliseren. Door jarenlange ervaring op dit vakgebied kunnen wij u van het juiste advies voorzien. 

Tip: Bij ons nevenbedrijf Ouwerkerk Zorghulpmiddelen kunt u terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte hulpmiddelen.